Showing all 38 results

Praline de ciocolata Sao Thome, fine, delicioase, mereu proaspete, realizate cu maiestrie de chef chocolatier Ioana Balint din cele mai bune ingrediente.

Esti in cautarea unor praline de ciocolata belgiana deosebite? Zeii Dulciurilor Fine ti-au suras si te-au adus in locul potrivit! Pralinele de ciocolata Sao Thome sunt realizate manual in atelierul nostru din Cluj, in loturi mici, astfel incat sa ajunga la tine intotdeauna proaspete.

Descopera gama noastra de praline, trufe, tablete si specialitati de ciocolata belgiana si alege-ti preferatele dintre numeroasele combinatii, care de care mai irezistibile. 

Fiecare produs din ciocolata ce poarta semnatura Sao Thome are imprimata pasiunea autentica pentru ciocolata a Ioanei. Din ciocolata neagra, cu lapte ori alba, avand ca umpluturi cele mai fine ganache-uri, mousse-uri si creme praline, creatiile Ioanei sunt mici bijuterii gastronomice de savurat cu toate simturile. 

Pralinele, trufele, tabletele si specialitatile de ciocolata belgiana produse in atelierul Sao Thome sunt produse exclusiv pe baza de cacao si unt de cacao 100% pure, din ingrediente proaspete, fara conservanti, prafuri, semipreparate sau arome sintetice.

Folosim ingrediente locale, lapte si smantana proaspete, si ingrediente de import de cea mai buna calitate, de la furnizori selectati cu grija: ciocolata premium din Belgia, alune de Piemont din Italia, nuci macadamia din Australia.

Ambalate in cutii si ballotin-uri elegante, pralinele de ciocolata belgiana Sao Thome sunt perfecte pentru a fi oferite in dar. Comanda-le chiar acum din magazinul nostru online!