Magazin

Alege calitatea pentru un gust rafinat

Magazin online praline ciocolata belgiana si specialitati de ciocolata de cea mai buna calitate, proaspat produse in atelierul nostru din Cluj.

Ambalate in cutii si ballotin-uri elegante, gata sa fie daruite, pralinele de ciocolata belgiana Sao Thome sunt un cadou minunat pentru persoanele care apreciaza deserturile fine.

Create de Ioana Balint, artizan ciocolatier cu studii de specialitate in Belgia, pralinele Sao Thome sunt atat de bune, in primul rand, datorita prospetimii lor.

Ai gustat vreodata o pralina de ciocolata belgiana proaspata? Este o experienta care va schimba tot ce stiai despre ciocolata.

Ioana creeaza manual fiecare pralina in atelierul propriu din Cluj, in loturi mici, pentru a fi mereu proaspete, din dorinta ca tu sa te bucuri de experienta gustului desavarsit al unei praline de ciocolata belgiana veritabile.

In magazinul online de praline de ciocolata belgiana Sao Thome vei gasi praline de ciocolata neagra, cu lapte si alba, trufe cu fistic, cocos sau sampanie, mini tablete de ciocolata neagra sau cu lapte, inclusiv in varianta ciocolata cu lapte fara zahar si ciocolata neagra fara zahar.

Vrei ceva deosebit? Trebuie sa incerci tabletele de ciocolata cu lapte si neagra cu nuci macadamia, orangettes sau tabletele personalizate.

Orice alegi din magazin online praline ciocolata belgiana Sao Thome, ai garantia calitatii si prospetimii unor produse realizate manual, cu toata dragostea Ioanei pentru ciocolata, din ingrediente atent selectionate.

Comanda acum, livram oriunde in tara prin curier rapid!

sus