LIVRAREA PRODUSELOR

LIVRAREA PRODUSELOR

Costul transportului este in functie de valoarea comenzii, cantitate si locatie.

Costul perceput de firma de livrare va fi suplimentar costului produselor comandate pe site-ul nostru si va fi mentionat in sectiunea finala a comenzii. Toate costurile livrarii vor aparea pe factura finala, separat de costul produselor comandate. Pretul produselor este afisat in RON la fiecare produs,  clientul achitand acest pret si taxa de transport la finalizarea comenzii.

Termenul de livrare este de maximum 5 zile lucratoare, calculate de la momentul confirmarii platii si a comenzii de catre client. In conditii speciale, obiective (perioada sarbatorilor nationale sau crestinesti etc.),  SAO THOME CHOCOLAT SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare, fara a i se putea imputa nicio culpa in acest sens.

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul firmei de curierat cu care SAO THOME CHOCOLAT SRL are contract de prestare servicii in acest sens.

Orice modificare de pret, reduceri sau promotii, vor fi mentionate explicit pe site in dreptul produselor carora li se aplica aceste modificari, in limita stocului disponibil.

SAO THOME CHOCOLAT SRL nu este responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare cauzate de transportator si nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele aparute in urma transportului.

Produsele livrate de  SAO THOME CHOCOLAT SRL sunt conforme cu legislatia dreptului de autor, a dreptului de proprietate intelectuala si cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.

 

sus