DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul, numit client, se obliga sa foloseasca site-ul www.saothome.ro in conformitate cu termenii si conditiile stipulate, cu buna-credinta, si sa nu descarce, sa duplice sau sa foloseasca in interes propriu sau pentru o terta persoana nicio informatie, fotografie, logo, design sau orice alte informatii regasite in prezentul site, inclusiv aceasta in integritatea sa, care face obiectul proprietatii exclusive a SAO THOME CHOCOLAT SRL, in orice alt scop decat exclusiv pentru cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.saothome.ro

Prin completarea campurilor de pe site-ul www.saothome.ro si prin inregistrare, clientul declara pe propria raspundere ca datele si informatiile furnizate ii apartin, acestea fiind complete, corecte si valide.

Clientul se obliga sa plateasca pretul aferent comenzii efectuate pe site-ul www.saothome.ro

Protectia consumatorului: ANPC

INFORMATII PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform prevederilor legii nr.677 /2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul declara pe propria raspundere ca isi acorda consimtamantul expres in vederea prelucrarii datelor sale cu caracter confidential de catre SAO THOME CHOCOLAT SRL in vederea participarii la diferite actiuni de cumparare, de informare, campanii promotionale, oferite exclusiv de SAO THOME CHOCOLAT SRL.

SAO THOME CHOCOLAT SRL isi asuma colectarea, stocarea, prelucrarea si administrarea in conditii de securitate si siguranta a acestor informatii, si numai in scopuri specifice datelor personale pe care clientul i le furnizeaza prin intermediul accesarii site-ului prezent, si/sau a completarii formularelor disponibile pe acesta, in conformitate cu legea aplicabila in materie.

 

INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Inscrierea de review-uri de catre clienti se poate face in sectiunea “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit review pe site, clientii acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

In momentul inscrierii unui review in sectiunile mentionate, fiecare client se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

  • sa faca referiri doar la caracteristici si/ sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii comenzii;
  • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt client/ cumparator;
  • sa se asigure ca informatiile introduse sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe ste fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
  • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/ sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
  • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre vanzator sau sa inscrie review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;
  • sa nu utilizeze review-ul ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale vanzatorului inscrise pe site.

In cazul in care vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea clientului de a inscrie review-uri.

 

ALTE DISPOZITII

Daca oricare dintre clauzele mentionate mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plasarea comenzii si cu cumpararea aferenta, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Pentru motive justificate SAO THOME CHOCOLAT SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/ sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site-ul www.saothome.ro actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel brandul SAO THOME CHOCOLAT. In oricare dintre aceste cazuri, clientul se poate adresa departamentului de Contact, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu SAO THOME CHOCOLAT SRL se poate realiza prin interactiunea directa cu aceasta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din site. SAO THOME CHOCOLAT SRL  are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoita sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/ sau a serviciilor disponibile pe site-ul www.saothome.ro  (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SAO THOME CHOCOLAT SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Acestea au doar titlu informativ, iar SAO THOME CHOCOLAT SRL isi rezerva dreptul ca  acestea sa fie modificate fara a informa clientul in prealabil.

 

sus