CUM PLATESC?

CUM PLATESC?

Plata aferenta comenzii plasate de client se efectueaza exclusiv on-line, cu cardul, prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Banca Transilvania.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavostra sa intre in posesia unor terte persoane si sa fie folosite abuziv, garantarea securitatii sistemelor informatice de utilizare a acestor date sunt oferite de Banca Transilvania. Informatiile privind datele cardului bancar, respectiv numarul de card, data de expirare, numele posesorului etc., NU sunt stocate sau transferate pe serverele SAO THOME CHOCOLAT SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu cardurile VISA si MASTERCARD, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct de sistemele Visa sau MasterCard. In cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o institutie bancara certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem, respectiv introducerea unui cod/ parola secrete, stiute numai de client, similare codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

sus