CUM COMAND?

CUM COMAND?

Plasarea comenzii se face exclusiv online.

Orice persoana interesata poate plasa o comanda, avand permanent acces la efectuarea ei, programul de plasare fiind NON-STOP.

Inregistrarea fiecarei persoane se face utilizand date corecte, concrete si valide, completand toate campurile solicitate. In cazul in care adresa de facturare difera de adresa de livrare, se va specifica acest lucru in mesaj.

Site-ul nostru foloseste un cos de cumparaturi, pe care clientul este rugat sa il verifice atent inainte de plasarea comenzii. Dupa alegerea cutiei cu numarul dorit de praline, exista posibilitatea selectarii fiecarui sortiment de praline, pana la umplerea cutiei. In cazul in care un anumit sortiment de praline nu exista in stoc in momentul plasarii comenzii, ne rezervam dreptul de a-l inlocui, anuntand in prealabil clientul. Pentru celelalte produse se selecteaza produsul dorit si cantitatea dorita.

Confirmarea comenzii se va transmite pe adresa  de e-mail indicata de client. Dupa confirmarea platii si a comenzii, clientul va primi informatii referitoare la data si ora livrarii. Termenul de livrare a comenzii se calculeaza incepand cu momentul accesarii link-ului de confirmare de catre client.

sus