Despre Noi

Povestea noastra

SAO THOME  este un magazin de ciocolata unde pasiunea pentru artizanal este omniprezenta.

Eu, Ioana Balint, sunt artisan ciocolatier si fondatoarea Sao Thome. Imi place sa imi surprind clientii cu praline clasice, dar si cu texturi si gusturi neasteptate.

Dupa 2 ani de specializare in arta producerii pralinelor si  a produselor din cacao , intr-un centru de cercetare si inovare alimentara din Bruxelles, o noua lume  exclusivista mi-a fost deschisa. O lume in care productia de ciocolata este ridicata la rang de arta.

Dupa obtinerea diplomei de ciocolatier am inceput sa lucrez intr-un atelier de ciocolata artizanala, printre cele mai cunoscute din inima orasului Bruxelles.

01
Pregatirea produselor
02
Ambalare
03
Livrare client

O pralina este mai mult decat o bucata de ciocolata. Este o combinatie de culori, forme, texturi si de gusturi cu care dorim sa ne surprindem clientii intr-un mod placut si inedit.

In acest scop aducem in gama noastra influente belgiene si internationale pentru a satisface cele mai rafinate si pretentioase gusturi. Scopul nostru este sa va ajutam sa descoperiti senzatii noi, dar si texturi sau arome duse la rang de arta.

Dorinta mea cea mai mare a fost sa am propriul meu atelier de creatie, unde sa pot da frau liber imaginatiei si pasiunii pentru crearea pralinelor artizanale si a pieselor artistice.

Asadar, in 2019, la reintoarcerea in Cluj-Napoca, am pus bazele atelierului de ciocolata, unde cream zilnic zeci de praline veritabile belgiene.

La scurt timp, in decembrie 2019, povestea noastra a continuat cu inaugurarea primului magazin Sao Thome, in incinta VIVO! Cluj Napoca, unde ne puteti gasi si astazi.

In micutul nostru atelier de productie, din ciocolata belgiana si  ingrediente de cea mai buna calitate, sunt create cu multa pasiune, dedicatie si meticulozitate mici bijuterii gastonomice, menite sa satisfaca cele mai fine gusturi.

sus